3.67
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme… více o Kaštanový likér
Šlehačku vylijeme do hrnce, přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme, necháme… více o Likér z ledových kaštanů
Smetanu ke šlehání spolu s kaštany a čokoládou za stálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme z plotny. Hmotu,… více o Vánoční likér z ledových kaštanů
Matcha, jemný prášek z mladých listů zeleného čaje, je trendem posledních let. A není se čemu… Celý článek
Kašel dokáže znepříjemnit život. Přichází několikrát do roka a odmítá nás opustit. Pokud se ho… Celý článek
Lucii Drozdovou ze šumavské Sušice zná většina lidí pod přezdívkou Šumavská houbička. Ať je… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Rajče pokrájím na velmi drobné kousky, tvrdý sýr nahrubo nastrouhám, všechny suroviny promíchám s rýží a směsí naplním… více o Lehké papriky se sýrovou náplní
Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka z plechovky (olej je lepší vylít). Nastrouháme vejce, přidáme všechny další… více o Pomazánka z tuňáka
Cukr, vodu, Heru a kakao rozvaříme v hrnci. Hrnek směsi odlejeme, přidáme mouku, vanilkový cukr, vejce, prášek do… více o Perníkové řezy s kořením na svařák
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátém máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,… více o Vídeňské houskové knedlíky
Tři rybí prsty usmažíme běžným postupem. Dáme na talíř těsně vedle sebe, nahoru položíme pizza šunku, potřeme drceným… více o Rybí prsty s lososem
Nejprve připravíme kvásek. Do hrníčku dáme několik lžic mouky , 1 lžíci cukru , trochu vlahého mléka, rozdrobené droždí… více o Pravé koblihy
Mleté maso si vložíme do mísy, vložíme vejce, sůl, pepř, strouhanku a vše promícháme. Hotovou směs vložíme do lednice. … více o Rajská omáčka od Verunky
Vše snícháme, naplníme do skleniček, které dobře uzavřeme a v zavařovacím hrnci zahříváme 20 minut na teplotu 90 st. °C… více o Křenová pasta
Opláchnutou vepřovou plec protkneme slaninou a půlkou párku a opečeme po všech stranách na teflonové pánvi. Maso… více o Debrecínská vepřová plec
Na pánvi s troškou oleje orestujeme hrubě nakrájenou cibuli do sklovata, přidáme na kousky nakrájené maso, které jsme… více o Pikantní gyros v housce
Suroviny na těsto zpracujeme, těsto necháme do druhého dne v lednici odležet, těsto vyválíme, vypichujeme oválky,… více o Skořicové oválky
Brambory omyjeme a důkladně očistíme a pokrájíme na měsíčky. Troubu si předehřejeme cca na 200°C. Na plech nalijeme… více o Americké brambory