3.67
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme… více o Kaštanový likér
Šlehačku vylijeme do hrnce, přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme, necháme… více o Likér z ledových kaštanů
Smetanu ke šlehání spolu s kaštany a čokoládou za stálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme z plotny. Hmotu,… více o Vánoční likér z ledových kaštanů
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Naše moudré babičky říkávaly, že když jsou doma brambory, nebude mít rodina přes zimu bídu.… Celý článek
Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina. Ten se slaví 11… Celý článek
Na svátek svatého Martina se v našich krajích vždy hodovalo. Pekly se husy, pilo se mladé… Celý článek
Menší formu, vyložíme potravinářskou folii. Tmavou čokoládu nalámeme do jedné misky a bílou do druhé misky. Smetanu… více o Bílo-tmavá čokoláda
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec… více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každý položíme plátek anglické slaniny. Cibuli… více o Kuřecí stehna na bílém víně
Hladovce zabavíme nějakým lehkým předkrmem a lahví vína. Necháme si nalít sklenku a levou zadní velmi nedbale uvaříme… více o Placaté kuře
Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 0,5 cm, nařežeme obdélníky nebo čtverce a dáme na plech, konce těsta přehneme… více o Dobrota z listového těsta II.
Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh, do něj zlehka vmícháme mouku s kokosem. Hotové těsto rozetřeme na plech… více o Andělská roláda
V robotu KitchenAid míchejte 1 minutu plochou metlou žloutky se studeným mlékem rychlostí 4. Postupně vmíchejte mouku a… více o Vafle se šlehačkou
Na drobno nakrájíme cibulku, nastrouháme mrkev, stroužek česneku rozdrtíme a vše na másle restujeme dozlatova. Přidáme… více o Zelňačka podle mé chuti
Třešně vypeckujeme. Žloutky utřeme s cukrem a přidáme mouku a špetku soli a nakonec vmícháme sníh z bílků. Řídké těsto… více o Třešňová palačinka
Do středního kastrolku (ne moc velkého, protože směs by se zredukovala příliš rychle a spálila se předtím, než docílí… více o Sachr dort
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, pak vmícháme sypké ingredience a nakonec tuhý sníh z bílků.Těsto rozetřeme na… více o Jahodovo-tvarohová roláda
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky… více o Dortový korpus pro začátečníky
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.