Z uvedených surovin uděláme těsto, které vlijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech a pečeme pozvolna 30–40 minut v elektrické troubě na 160 °C.
Na vychladlou buchtu uděláme polevu. Jablka nastrouháme nahrubo, přidáme cukry a rozvaříme tak 15 minut na kaši. Uvaříme si klasicky vanilkový pudink a zamícháme do kaše, polijeme buchtu, dáme vychladit na 2 hodiny a postrouháme nahrubo čokoládou.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
Těstoviny si uvaříme klasickým, běžným způsobem, tzn. vhodíme do vroucí a osolené vody, zamícháme ode dna a vaříme tzv.…
více o Skvělý těstovinový salát
V horké lázni si roztopíme čokoládu a tuk (horká lázeň je hrnec s vodou, ve kterém je menší hrnec, kam si dáme čokoládu…
více o Piškotové dezertíky na špejli