Z uvedených surovin uděláme těsto, které vlijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech a pečeme pozvolna 30–40 minut v elektrické troubě na 160 °C.
Na vychladlou buchtu uděláme polevu. Jablka nastrouháme nahrubo, přidáme cukry a rozvaříme tak 15 minut na kaši. Uvaříme si klasicky vanilkový pudink a zamícháme do kaše, polijeme buchtu, dáme vychladit na 2 hodiny a postrouháme nahrubo čokoládou.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Cibuli nakrájíme na jemno, z vajec vyrobíme vejce míchaná, špekáčky a okurky rozřízneme podélně na čtvrtiny. Plátky…
více o Španělské ptáčky podle mamky