Kefta –⁠ arabské karbanátky

3.22

hodnoceno: 18
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule najemno
    • sůl
    • hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • rostlinný olej
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      hrst petrželka
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 1
      hrst sýr

Postup přípravy receptu

  • Vše smícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme v mouce a na mírném plameni smažíme.
  • V Tunisku se podávají přelité omáčkou z rajčat (recept viz omáčka Shakshouka) a s pečivem.
Zařazení: Hovězí Mleté

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: