Kelišovské kotlety

3.8

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 200
      g šunka
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      ks šlehačka
    • pepř mletý
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • bazalka
    • chilli
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 4
      ks vepřové kotlety

Postup přípravy receptu

  • Naklepeme kotlety, aby byly dostatečně měkké. Na každou kotletu položíme plátek sýra, poté šunku a srolujeme.
  • Vložíme do zapékací nádoby, aby se nám nerozpadávalo maso. Případně můžeme maso smotat nití, ale ve většině případů není potřeba. Poté zalijeme šlehačkou, kterou jsme smíchali s kečupem, posypeme bazalkou, solí, chilli a pepřem. Nakonec posypeme cibulí.
  • Pečeme 30–45 minut. Podáváme s rýži či hranolky.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: