Pečlivě oddělíme žloutky od bílků. Vyšleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, pak přidáme mouku, olej, prášek do pečiva a kakao, nakonec sníh. Těsto si rozdělíme na dvě části, plech vyložíme pečicím papírem a upečeme dvě placky (cca 8 minut).
Ušleháme obě šlehačky. Pomazánková másla smícháme s vanilkovým cukrem, medem a nakonec smícháme se šlehačkou.
Vychladké placky potřeme krémem a spojíme. Je to opravdu dobré! Dáme do ledničky. Můžeme polít i čokoládovou polevou.
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečicí papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně. Dáme…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením …
více o Hermelín v listovém těstíčku
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, špetku…
více o Výborná chlebíčková pomazánka
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Rýži dáme předvařit cca na 15 minut do vody s masoxem. Kontrolujeme, aby se nepřipálila, můžeme podlévat trochou vody.…
více o Zbytkové rizoto (dietní)