Z obou balíčků vyválíme stejné pláty, propícháme vidličkou a dáme péct (asi na 160 °C cca 15 minut – dokud nezačne těsto růžovět). Mezitím si připravíme hustý pudink, který dáme vychladit. Celé máslo vyšleháme s vanilkou a cukrem (množství záleží na vaší chuti) a postupně přidáváme pudink. Krém rovnoměrně rozetřeme na těsto a přikryjeme druhým plátem. Navrch rozetřeme malou vrstvu zavařeniny a polijeme citronovou polevou, která nám vznikla smícháním citronové šťávy s moučkovým cukrem.
Do mísy dáme mouku, cukr, sodu, a perníkové koření. Vše promícháme, přidáme máslo, žloutky, med a mléko a vypracujeme…
více o Medové perníčky hned k jídlu
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s…
více o Fazolový salát se slaninou
Na másle zpěnit cibuli na kostičky, vložit sůl, skoro celý balíček papriky, bobkový list a vložit stehna, osmahnout,…
více o Vynikající kuře na paprice
Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy.…
více o Naše Rajská s vaječnými noky