Z obou balíčků vyválíme stejné pláty, propícháme vidličkou a dáme péct (asi na 160 °C cca 15 minut – dokud nezačne těsto růžovět). Mezitím si připravíme hustý pudink, který dáme vychladit. Celé máslo vyšleháme s vanilkou a cukrem (množství záleží na vaší chuti) a postupně přidáváme pudink. Krém rovnoměrně rozetřeme na těsto a přikryjeme druhým plátem. Navrch rozetřeme malou vrstvu zavařeniny a polijeme citronovou polevou, která nám vznikla smícháním citronové šťávy s moučkovým cukrem.
Bílky vyšleháme na tuhý sníh, přidáme třetinu dávky cukru. Zbytek cukru a vanilkový cukr vyšleháme se žloutky a Herou…
více o Tvarohový koláč s rebarborou
Smetanu, vejce a olej rozmícháme v misce. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva a řádně promícháme do řídkého, hladkého…
více o Rychlá buchta z kysané smetany