
3.4
Suroviny zpracujeme na těsto, které vyválíme 3 mm silné. Vykrajujeme kolečka s průměrem 4–5 cm a do poloviny z nich… více o Kočičí oči
Cukr, máslo a žloutky utřeme a přidáme zbylé ingredience. Sníh lehce vmícháme až nakonec. Do vymazané formy dáme půl… více o Kočičí oči
Heru, cukr, vodu, rum a kakao dáme do hrnce a vaříme asi 5 minut. Po vychladnutí přidáme vejce, vanilkový cukr, mouku s… více o Výborný koláč s krémem
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme pangásia z lednice, abychom si ho nakořenili. Připravíme… více o Pangasius na zelenině (dietní)
V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a… více o Hovězí guláš v tlakáči
Ve větším kastrolu si na sádle osmahneme dorůžova cibuli. Maso osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, obalíme v paprice… více o Vepřová plec s hořčičnou omáčkou
Očistíme si jeden vetší květák, syrový ho nastrouháme do mísy na větších očkách. Přidáme 2 žloutky, ochutíme vegetou,… více o Květákové placky (karbanátky)
Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme , stačí trochu ať to není moc mastné s výpekem, tak 1… více o Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Sýr utřeme s mletou paprikou a špetkou soli a zamícháme do něj na kostičky nakrájenou červenou papriku. více o Papriková pomazánka
Na rozpálenou pánev přidáme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek a celou klobásu. Restujeme do té doby než… více o Fazole s uzeninou
Na cibuli osmahnu maso a pak zaleju smetanou. a pridam nivu. Muzu okorenit sladkou paprikou nebo kari. Jedli jsme to s… více o Nivová omáčka
Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Svatební koláčky paní Rakové
1. Brokolici rozebereme na stejně velké růžičky, košťály nakrájíme na plátky asi 5 mm silné - nevyhazujeme! 2.… více o Brokolice podle Simony Stašové
Maso opláchneme nakrájíme kostky, osolíme a poprášíme moukou. Na kostičky nakrájené cibule osmahneme na rozpáleném… více o Hovězí guláš se zeleninou
Maso očistíme, naporcujeme na menší díly, i stehna rozdělíme na vrchní a spodní část, osolíme. Na rozpuštěném másle s… více o Pikantní kuře na zelí