Žloutky šleháme s cukrem a máslem. Mouku smícháme s práškem do pečiva a kokosem. Ušleháme sníh z bílků a do krémového základu postupně zamícháme mouku, sníh a mléko. Pečeme zvolna asi na 160 °C, přibližně 40 minut.
Máslo, cukr a 5 žloutků utřeme, přidáme mletý mák, trošku citronové šťávy a nakonec ušlehaný sníh z bílků.
Nalijeme do…
více o Hildin vynikající makovec
Cukr vyšleháme s vejci a rozpuštěnou herou, přidáme mléko, přesnídávku a prosátou mouku z práškem do pečiva.
Nakonec…
více o Přesnídávkový řez ala štrúdl
Žampiony oloupeme a zbavíme je nožiček, které pokrájíme na menší kousky. Na oleji osmahneme cibuli, až trošku zezlátne…
více o Žampiony plněné šunkou a nivou