Ve větší míse smícháme mouku, kypřicí prášek, kokos, cukry, vejce, mléko a olej. Těsto vlijeme do vymazaného a strouhankou nebo polohrubou moukou vysypaného plechu. Pečeme v předehřáté troubě na 160 °C zhruba 30 minut dozlatova.
Necháme vychladnout, polijeme čokoládovou polevou a na závěr posypeme kokosem.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka