Všechny suroviny na těsto smícháme a vpravíme do vymaštěné a vysypané nádoby. Nahoru nasypeme posýpku z cukru a kokosu. Pečeme v horkovzdušné troubě při 170 stupních asi 20 minut. Na ještě teplou placku nalijeme smetanu ke šlehání. Můžeme potřít i ovocnou kašičkou.
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě