3
RADA: Náplň
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny za postupného zašlehávání horké vody. Pak přidáme hladkou mouku s práškem do… více o Kokosová roláda jednoduše
Piškoty umeleme, přidáme cukr, mléko, rum (dávám více než je v ingrediencích) a kakao. Rozdělíme na 4 kousky.… více o Kokosová roláda bez vajec
Šlehačku ušleháme, bílou čokoládu rozpustíme a necháme trochu vychladit. Kokosové mléko, zakysanou smetanu, cukr a… více o Kokosová zmrzlina
Šumavská příroda je sice drsná, ale také velmi krásná a bohatá na spoustu surovin. Odjakživa… Celý článek
Jsou sirupy, ze kterých se dá udělat skvělá limonáda. A pak jsou takové, ze kterých je nejen… Celý článek
Krásně oranžové ovoce zvané kaki se na českých stolech neobjevuje moc dlouho, už si ale… Celý článek
Pohostěte své blízké opravdu vydatným obědem a připravte některý z našich pěti výtečných… Celý článek
Brambory, slaninu, maso a cibulku na krájíme na kostičky a vložíme do vymazaného pekáčku, osolíme a opepříme a vše… více o Lichvářské brambory
Všechny přísady 1. smíchame a pak přidáme přísady 2., znovu pořádně promícháme. Nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a… více o Povidlok
Celá vejce šleháme s cukrem do pěny, postupně zašleháváme olej, pak přidáme mouku s práškem do pečiva, mléko a… více o Ořechová buchta s jahodovým želé
Jablka je lepší nastrouhat na hrubo, nebo na plátky. Ořechy spíše nasekáme, místo umletí. Těsto rozválíme a posypeme… více o Štrúdl z listového těsta
Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme… více o Tvarohové brambory – zapečené
Dolu 3-4 lzice plnotuc.horcice a 4 okurky nastrouhat na to dat bramdor a 5 vajec Sul majonezu , pepr, voda z… více o Bramborový salát Nova
Video recept http://ekucharka.net/kulickovy-gulas Mleté vepřové maso (nebo z hovězího). Vejce, sůl, pepř, petrželku… více o Kuličkový guláš
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku… více o Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Vídeňská roštěná Z masa nemusíme odřezávat vnější tukovou blánu, snad jen kdyby nám vadila. Roštěnky na několika… více o Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou
Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, popepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé… více o Dušené vepřové na provensálském koření
Čerstvou pažitku, petrželku a šalotku rozsekáme v robotu. Přidáme tvrdý tvaroh, majonézu, plnotučnou hořčici, sůl a… více o Bylinková pomazánka
Porce masa osolíme a opepříme a namáčíme v poměrně dost hustém palačinkovém těstíčku. Postupně vkládáme do rozpáleného… více o Zapečené maso v těstíčku s máslem