Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny za postupného zašlehávání horké vody. Pak přidáme hladkou mouku s práškem do pečiva a kokosem. Těsto vylijeme na pečicí papír v plechu. Pečeme při 180 °C, cca 10 minut.
Připravíme si pudink (podle návodu) a necháme si změknout máslo. Změklé máslo s cukrem vyšleháme do pěny a po částech vmícháme vychlazený pudink. Piškotové těsto smotáme s papírem ještě za tepla a necháme chvíli zchladnout. Opatrně rozmotáme a odstraníme papír. Potřeme marmeládou a 2/3 máslového krému. Opět smotáme a potřeme zbytkem krému a posypeme kokosem (můžeme ještě dozdobit strouhanou hořkou čokoládou).
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny