Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny za postupného zašlehávání horké vody. Pak přidáme hladkou mouku s práškem do pečiva a kokosem. Těsto vylijeme na pečicí papír v plechu. Pečeme při 180 °C, cca 10 minut.
Připravíme si pudink (podle návodu) a necháme si změknout máslo. Změklé máslo s cukrem vyšleháme do pěny a po částech vmícháme vychlazený pudink. Piškotové těsto smotáme s papírem ještě za tepla a necháme chvíli zchladnout. Opatrně rozmotáme a odstraníme papír. Potřeme marmeládou a 2/3 máslového krému. Opět smotáme a potřeme zbytkem krému a posypeme kokosem (můžeme ještě dozdobit strouhanou hořkou čokoládou).
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka