Šlehačku ušleháme, bílou čokoládu rozpustíme a necháme trochu vychladit. Kokosové mléko, zakysanou smetanu, cukr a vanilkovou esenci šleháme, dokud se cukr nerozpustí a neudělají se bubliny na povrchu. Směs po troškách přidáváme do šlehačky a stále mícháme šlehačem. Přidáme rozpuštěnou čokoládu a kokos a krátce prošleháme. Dáme do plastové misky s víkem a na cca 4 hodiny dáme do mrazáku. Je toho necelý 1 litr.
Z 80 g cukru uděláme světlý karamel, zamícháme do něj ořechy a odstavíme na pečicí papír vychladnout, vzniklou hmotu…
více o Ztuhlý úsměv (oříškový krém)
Na wok pánvi trošku rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do wok pánve s bazalkou, spaříme je, než…
více o Rajčatová omáčka na těstoviny
Těsto připravíme tak, že smícháme vajíčka s cukrem a sádlem, poté šleháme tak dlouho, aby cukr nekřupal mezi zuby (tak…
více o Košíčky maďarské babičky