Šlehačku ušleháme, bílou čokoládu rozpustíme a necháme trochu vychladit. Kokosové mléko, zakysanou smetanu, cukr a vanilkovou esenci šleháme, dokud se cukr nerozpustí a neudělají se bubliny na povrchu. Směs po troškách přidáváme do šlehačky a stále mícháme šlehačem. Přidáme rozpuštěnou čokoládu a kokos a krátce prošleháme. Dáme do plastové misky s víkem a na cca 4 hodiny dáme do mrazáku. Je toho necelý 1 litr.
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 1 cm široké. Pekáček vymažeme tukem (sádlo či olej). Na pekáček vyskládáme…
více o Zapečené brambory se šlehačkou
Opláchnuté díly masa protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, mírně osmahneme na…
více o Hospodská svíčková na smetaně