Šlehačku ušleháme, bílou čokoládu rozpustíme a necháme trochu vychladit. Kokosové mléko, zakysanou smetanu, cukr a vanilkovou esenci šleháme, dokud se cukr nerozpustí a neudělají se bubliny na povrchu. Směs po troškách přidáváme do šlehačky a stále mícháme šlehačem. Přidáme rozpuštěnou čokoládu a kokos a krátce prošleháme. Dáme do plastové misky s víkem a na cca 4 hodiny dáme do mrazáku. Je toho necelý 1 litr.
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme…
více o Citrónové kuře s hruškou
Ze zmrzliny uděláme kuličky o něco větší než vlašský ořech, dáme na plech do mrazáku. Cukr, cornflakes a kokos v robotu…
více o Smažená zmrzlina v kokosu