Vyšleháme žloutky a cukr do pěny. Přidáme mléko, mouku, kakao a sníh z bílků. Vylijeme na plech a upečeme na 200 °C.
Na náplň pomeleme piškoty, přidáme ostatní přísady a zamícháme. Natřeme na piškot.
Na druhou náplň spaříme kokos mlékem, rozpustíme tuk a necháme vychladit. Vyšleháme máslo s cukrem, přidáme vychlazený tuk a kokos a vyšleháme. Natřeme na 1 náplň.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto – vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce…
více o Koprová omáčka od maminky
V horké lázni si roztopíme čokoládu a tuk (horká lázeň je hrnec s vodou, ve kterém je menší hrnec, kam si dáme čokoládu…
více o Piškotové dezertíky na špejli