![Pečené brambory pod slaninou a nivou Pečené brambory pod slaninou a nivou](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jEMBNQrs/h208w300t.jpg)
2.83
Mouku smícháme s kypřicím práškem, cukrem, kakaem a opatrně vmícháme podmáslí, olej, vejce a strouhaný kokos. Hlubší… více o Rychlé kokosové řezy
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto – vyšleháme máslo s… více o Kokosové řezy z Kapského města
Vše v míse spojíme v hmotu. Z hmoty na hříbečky oddělíme asi 1/4, ke které přidáme 2–3 lžíce kakaa, aby se to obarvilo… více o Kokosové hříbečky, kokosové myšky
Milujete naši tradiční českou kuchyni? Vyzkoušejte recepty na klasiku, ovšem v trochu… Celý článek
Léto je obdobím, kdy můžeme sklízet úrodu ovoce a zeleniny nebo je pořídit za mnohem… Celý článek
Cuketa je úžasná a všestranná zelenina, kterou je navíc velmi snadné si vypěstovat na vlastní… Celý článek
Dostali jste za úkol přípravu narozeninové oslavy nebo jiné zahradní slavnosti? Základem každé… Celý článek
Rozmícháme žloutky s cukrem a mlékem, přidáme mouku s práškem do pečiva. Z bílků ušleháme tuhý sních, vmícháme do hmoty… více o Lívanečky s jablky
Vejce,cukr a tuk utřeme. Přidáme mouku s práškem do pečiva, šlehačku a vše zaděláme v těsto, které rozdělíme na 3 díly,… více o Papouškový koláč
Dáme udělat špenát,před dokončením vložíme nadrcený česnek. Nakrájíme kuřecí maso na maličkaté kostičky,osolíme a… více o Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
Do misky dejte smetanový sýr, jemně nastrouhaný ementál, přidejte drobně nasekanou pažitku, na drobné kostičky… více o Sýrové kuličky s paprikou
Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
Nejprve si připravíme kakaový krém. Nad vodní lázní ušleháme vejce, cukr a kakao, až bude směs dobře promíchaná,… více o Sladké brambůrky s marcipánem
opláchnutý a drobně nakrájený pórek zalijeme vodou, mírně opepříme, osolíme a uvaříme ve vodě do měka. z másla a… více o Pórková polévka s vejcem
Mleté maso osmahneme na cibulce a oleji, přidáme rajský protlak, zeleninu pokrájenou na kousky a prolisovaný česnek… více o Zapečené mleté maso
Vejce rozdělíme, bílky dáme do jedné mísy, žloutky do druhé. Ke žloutkům přisypte mouku, prášek do pečiva, přilijte… více o Lívance podle Jamie Olivera
Prsa očistíme a uděláme do nich jeden nebo dva hluboké zářezy (kapsy). Maso osolíme, opepříme, do kapes vložíme snítky… více o Bylinkový řízek
1. Fazole namočte přes noc do hrnce s vodou. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte vývarem a bílým vínem. 3. Přidejte… více o Toskánská polévka z bílých fazolí
Do masa opatrně nařízneme hlubší kapsu. Maso osolíme a opepříme. Salám nakrájíme na kostičky. Hermelín v polovině… více o Hermelínové řízky