Vyšleháme žloutky a cukr do pěny. Přidáme mléko, mouku, kakao a sníh z bílků. Vylijeme na plech a upečeme na 200 °C.
Na náplň pomeleme piškoty, přidáme ostatní přísady a zamícháme. Natřeme na piškot.
Na druhou náplň spaříme kokos mlékem, rozpustíme tuk a necháme vychladit. Vyšleháme máslo s cukrem, přidáme vychlazený tuk a kokos a vyšleháme. Natřeme na 1 náplň.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto – vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 0,5 cm, nařežeme obdélníky nebo čtverce a dáme na plech, konce těsta přehneme…
více o Dobrota z listového těsta II.
Květy bezu omyjeme a zbavíme velkých stopek. Nakrájíme citron na kousky a společně s bezovými květy vaříme asi 20 minut…
více o Med z květů černého bezu