Vyšleháme žloutky a cukr do pěny. Přidáme mléko, mouku, kakao a sníh z bílků. Vylijeme na plech a upečeme na 200 °C.
Na náplň pomeleme piškoty, přidáme ostatní přísady a zamícháme. Natřeme na piškot.
Na druhou náplň spaříme kokos mlékem, rozpustíme tuk a necháme vychladit. Vyšleháme máslo s cukrem, přidáme vychlazený tuk a kokos a vyšleháme. Natřeme na 1 náplň.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto – vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké