Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto. Lískové oříšky rozpůlíme. Těsto rozdělíme na 80 stejných dílků. Do každého zabalíme půlku oříšku a vytvarujeme ježka. Vpichem špejle vyznačíme oči. Pečeme asi 10–12 minut při 180 °C. Vychladlé ježky máčíme z poloviny v rozpuštěné polevě a obalíme v kokosu. Špejli namáčíme do polevy a vyznačíme jí oči a čumáček.
V misce si smícháme mouku s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Přidáme v mléce rozpuštěné máslo s hnědým cukrem a…
více o Ainsleys Blueberry Muffins
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Nejprve oddělíme bílky od žloutků a z bílků vyšleháme, s trochou cukru, sníh. Ke žloutkům přidáme cukr, skořici a med,…
více o Mňamózní perníková bábovka
Párky na konci nařízneme asi 5 cm do křížku. Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme po délce na osm pruhů.…
více o Vídeňské párky v těstíčku