Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto. Lískové oříšky rozpůlíme. Těsto rozdělíme na 80 stejných dílků. Do každého zabalíme půlku oříšku a vytvarujeme ježka. Vpichem špejle vyznačíme oči. Pečeme asi 10–12 minut při 180 °C. Vychladlé ježky máčíme z poloviny v rozpuštěné polevě a obalíme v kokosu. Špejli namáčíme do polevy a vyznačíme jí oči a čumáček.
Všechny přísady na těsto smícháme a vytvoříme vláčné těsto.
Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (cca 40 x 40…
více o Čokoládové kostky s polevou
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme protlak, kuličky pepře a nového koření, bobkový list a necháme…
více o Jednoduchá rajská omáčka