Z uvedených surovin vypracujeme na vále těsto. Lískové oříšky rozpůlíme. Těsto rozdělíme na 80 stejných dílků. Do každého zabalíme půlku oříšku a vytvarujeme ježka. Vpichem špejle vyznačíme oči. Pečeme asi 10–12 minut při 180 °C. Vychladlé ježky máčíme z poloviny v rozpuštěné polevě a obalíme v kokosu. Špejli namáčíme do polevy a vyznačíme jí oči a čumáček.
Rozpečeme troubu.
V jedné misce smícháme všechny suché a proseté suroviny, v druhé všechny vlhké.
Do formy vysázíme…
více o Čokoládové muffiny bez másla
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Osmažíme na rozpáleném oleji společně s nadrobno nakrájenou slaninou. Když…
více o Vepřová plec po Znojemsku