Žloutky ušleháme do pěny s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Přidáme mouku smíchanou s kokosem a práškem do pečiva, ochutíme rumem a nakonec jemně vmícháme tuhý sníh z bílků.
Těsto upečeme na vymazaném plechu. Po vychladnutí potřeme džemem a polevou.
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy