Bílky s cukrem ušleháme, přidáme kokos, mouku a všechno dobře promícháme. Rozetřeme na vymazaný plech a upečeme. Necháme vychladnout, potřeme krémem, polijeme čokoládovou polevou a dáme ztuhnout do ledničky, nejlépe přes noc.
Krém: Žloutky s cukrem ušleháme, přidáme kávu a vychladíme. Utřeme máslo, přidáme vychladlé ušlehané žloutky a dobře promícháme.
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort