Bílky s cukrem ušleháme, přidáme kokos, mouku a všechno dobře promícháme. Rozetřeme na vymazaný plech a upečeme. Necháme vychladnout, potřeme krémem, polijeme čokoládovou polevou a dáme ztuhnout do ledničky, nejlépe přes noc.
Krém: Žloutky s cukrem ušleháme, přidáme kávu a vychladíme. Utřeme máslo, přidáme vychladlé ušlehané žloutky a dobře promícháme.
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Mouku prosejeme a na válu dobře zpracujeme s tvarohem, žloutkem, jogurtem (kysanou smetanou), solí, tukem (může být i…
více o Tvarohovo-jogurtové buchtičky