Smícháme mouku, tuk, práškový cukr, vejce, kakao, prášek do pečiva, mléko a vymícháme hladké těsto. Rozdělíme na dvě části. Jednu polovinu těsta rozválíme a přeneseme na vymazaný plech. Na těsto natřeme náplň, přikryjeme druhou polovinou rozváleného těsta, propícháme vidličkou a upečeme. Na vychladlý krémeš natřeme krém a posypeme strouhanou čokoládou.
Náplň: Bílky s cukrem vyšleháme nad parou, přidáme kokos a promícháme.
Krém: V mléce rozmícháme mouku, žloutky a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Do vychladlé kaše vmícháme změklé máslo, práškový a vanilkový cukr.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Anglickou slaninu nakrájenou na silnější plátky (nejlépe z Billa) nakrájíme na pruhy dle chuti. 1/4 orestujeme opepřené…
více o Špagety Carbonara – snadno