Předehřejeme troubu na 170 stupňů a nachystáme si formu (vymazat a vysypat). Vytáhneme z ledničky smetanu ke šlehání (musí mít pokojovou teplotu).
Smícháme v mixéru 3 vejce, krystalový cukr, hrnek mléka, půl hrnku oleje, polohrubou mouku, vanilkový cukr a kypřicí prášek. Hmotu necháme ještě 5 minut míchat a poté ji vylijeme do formy, kterou máme již nachystanou.
Na takto připravené těsto nasypeme směs kokosu a 3 lžic moučkového cukru. Dáme do trouby a pečeme cca 20 minut, dokud kokos nezrůžoví.
Po vytažení z trouby okamžitě poléváme smetanou ke šlehání. Necháme nasáknout 10–15 minut a podáváme.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Ze snítek otrhejte lístky bylinek a nahrubo nasekejte. Do mixeru dejte dijonskou hořčici, přidejte sůl, pepř a nasekané…
více o Country marináda s tymiánem