Koktejl à la krevetáno

2.43

hodnoceno: 7
Příprava: 30 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • hlávkový salát
    • 80
      ml šlehačka
    • pepř mletý
    • 1
      ks pomeranč
    • 1
      snítka kopr
    • 320
      g krevety
    • 100
      g majonéza
    • 40
      ml koňak
    • 1
      ks grapefruit červený

Postup přípravy receptu

  • Z citrusů vykrájíme filety (okrájíme kůru a vyřežeme úhledné plátky). Do vyšlehané šlehačky lehce vmícháme majonézu, koňak, posekaný kopr (čerstvý nebo mražený), opepříme, osolíme a necháme dobře vychladit.
  • Očištěný listový salát potrháme nebo pokrájíme a vložíme na dno misek. Přidáme krevety, citrusy a přelijeme smetanovou omáčkou. Ozdobíme koprem.
Zařazení: Maso Dary moře

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: