Všechny ingredience nalijte do shakeru a přidejte led. Dobře promíchejte a přes sítko pomalu nalijte do sklenice typu Hurricane Glass nebo jiné vysoké koktejlové sklenice s ledem. Na závěr ozdobte plátkem pomeranče a třešní maraschino, přidejte brčko a můžete podávat.
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém…
více o Vanilkový krém na dorty
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Nakrájené houby lehce osmahneme na rozpuštěném másle, osolíme, zalijeme vodou (asi 3/4 litru) a za občasného promíchání…
více o Houbová omáčka smetanová