Všechny ingredience nalijte do shakeru a přidejte led. Dobře promíchejte a přes sítko pomalu nalijte do sklenice typu Hurricane Glass nebo jiné vysoké koktejlové sklenice s ledem. Na závěr ozdobte plátkem pomeranče a třešní maraschino, přidejte brčko a můžete podávat.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari