Cukr a žloutky utřeme do pěny, postupně přidáváme olej, kakao, mouku s práškem do pečiva a sníh. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct. Na vychladlý koláč natřeme náplň a navrch dáme šlehačku. Necháme v chladničce ztuhnout.
Náplň: Z mléka, Zlatého klasu, mouky, žloutků a vanilkového cukru uvaříme kaši, kterou po vychladnutí smícháme s vymíchaným máslem a cukrem.
Anglickou nakrájíme na kostičky a vložíme na rozpálenou pánvičku, přidáme na kostičky nakrájenou cibulku.
Když cibulka…
více o Slaná roláda z listového těsta
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.