Cukr a žloutky utřeme do pěny, postupně přidáváme olej, kakao, mouku s práškem do pečiva a sníh. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct. Na vychladlý koláč natřeme náplň a navrch dáme šlehačku. Necháme v chladničce ztuhnout.
Náplň: Z mléka, Zlatého klasu, mouky, žloutků a vanilkového cukru uvaříme kaši, kterou po vychladnutí smícháme s vymíchaným máslem a cukrem.
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme…
více o Frankfurtská polévka s houbami