Cukr a žloutky utřeme do pěny, postupně přidáváme olej, kakao, mouku s práškem do pečiva a sníh. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct. Na vychladlý koláč natřeme náplň a navrch dáme šlehačku. Necháme v chladničce ztuhnout.
Náplň: Z mléka, Zlatého klasu, mouky, žloutků a vanilkového cukru uvaříme kaši, kterou po vychladnutí smícháme s vymíchaným máslem a cukrem.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila. A pak smažíme…
více o Vynikající tvarohové lívance