3.75
Připravíme si hermelín, který naložíme v marinádě z oleje, soli, pepře, grilovacího koření a utřeného česneku. Naložíme… více o Grilovaný hermelín s čerstvým špenátem
Suroviny na těsto rozmixujeme, nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Podle návodu připravíme vanilkový pudink, který… více o Pudinkový koláč s ovocem
Oloupaná jablka nakrájíme na malé kousky a zalijeme šťávou z jednoho citronu, aby nezhnědla. Pekáček nebo dortovou… více o Obrácený koláč s ovocem
Zatímco ostatní těsta se míchají a různě hnětou, to odpalované musíte před pečením ještě… Celý článek
Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
V srdci Londýna, na okraji malebného parku Hampstead Heath, se nachází historická perla – The… Celý článek
Pokud hledáte jídlo s halloweenskou tematikou, tedy dostatečně strašidelné, a zároveň takové,… Celý článek
Nakrájíme krabí tyčinky a cibuli, přidáme tatarku, pažitku, osolíme, opepříme. Dochutíme citrónem. Podáváme na… více o Pomazánka z krabích tyčinek
Všechny ingredience zpracujeme na vále v těsto. Vyválíme, vykrájíme větší kolečka, naplníme povidlovou náplní,… více o Bramborové taštičky
Rozválíme listové těsto, natřeme kečupem, na to dáme nakrájenou anglickou slaninou, plátky eidamu, šunku, žampiony,… více o Pizza závin
Cukr, žloutky, olej a vodu vyšleháme . Přidáme mouku s práškem do pečiva a sníh z bílků. více o Bábovka s olejem
V rendlíku uvedeme do varu 100 ml smetany s cukrem. Stáhneme z ohně a přidáme žloutky. Dobře zamícháme, vsypeme… více o Čokoládová pěna
Na vál prosyjeme mouku, přidáme cukr, ořechy, příchutě a doprostřed rozdrobíme tuk, přidáme žloutky a vypracujeme… více o Skořicová srdíčka
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom obalíme ve… více o Obrácené řízky od babičky
Cukr, žloutky a máslo utřeme do pěny a přidáme sníh z bílků, mouku, citronovou kůru nebo kakao. Dáme na plech s pečícím… více o Citronové nebo kakaové cukroví
Všechny ingredience dobře promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme k Provensálské paštice z drůbežích jater … více o Brusinková omáčka – Cumberland sauce
Zdroždí,trochu cukru a mléka si připravíme kvásek.Mouku prosejeme,přidáme špetku soli,rozehřáté vychlazené máslo,2… více o Koláče rychlovky
Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme mleté maso, přidáme koření a dusíme ve vlastní šťávě. Po dodušení necháme vychladnout… více o Ravioli s náplní
Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem.… více o Pekingské maso II.