Máslo, vodu, cukr a kakao povaříme 5 minut a pak 5 minut chladíme. Z povařené hmoty oddělíme 1 sklenici a do ní vmícháme 8–9 lžic kokosu. Tato hmota se později nalije ihned po upečení na ještě teplý koláč.
Polohrubou mouku, vejce, prášek do pečiva a vanilkový cukr ušleháme a přilijeme zbytek uvařené hmoty. Těsto vylijeme na plech a pečeme v troubě asi 15 minut při 170 stupních. Poté ještě na horký koláč nalijeme oddělenou sklenici uvařené hmoty smíchané s kokosem.
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s…
více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček