Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřicí prášek a mouku. Vše smícháme v hladké polotuhé těsto, které rozetřeme na vymazaný plech. Na takto syrové těsto dáme rozmíchaný měkký tvaroh s cukrem, posypeme rybízem a navrch posypeme drobenkou. Dáme do předehřáté trouby a pečeme na 150 °C cca 30 minut.
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení