Vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme olej, vodu a mouku prosátou s práškem do pečiva. 2/3 těsta vlijeme na vymazaný a vysypaný plech, do 1/3 těsta přidáme kakao a cikcak vlijeme na plech. Uvaříme pudink bez cukru a také vlijeme cikcak na těsto na plechu a dáme péci.
Do dvou zakysaných smetan dáme 4 lžíce mletého cukru a touto směsí potřeme ještě horký koláč a posypeme skořicí nebo kakaem. Vychladíme v lednici. Příprava vypadá náročně, ale je výborný!
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč