
3
Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř,… více o Konšelské peklo
Všechny ingredience smícháme a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu při teplotě 170 °C po dobu cca 15 minut. více o Koláč pro blbé
V míse ze všech přísad vymícháme těsto, rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme ve středně vyhřáté troubě cca… více o Koláč od tety
Možná jste už slyšeli o metodě KonMari nebo alespoň o ženě, která ji vytvořila – japonské… Celý článek
Kuře milují děti i dospělí. Není divu. Jeho maso je křehké a jemné, je rychle hotové a můžete… Celý článek
Máte v plánu vařit hovězí guláš, svíčkovou, roštěnou nebo si položit kus dobrého steaku na… Celý článek
Plněné knedlíčky můžete ochutnat po celém světě, zbožňují je totiž snad úplně všude. Vypadají… Celý článek
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme papriku a česnek. Přidáme rajčata, rajčatový protlak, koření a stále restujeme.… více o PRIMA hrnec s rajčaty
Kuře rozporcujeme, potřeme česnekem se solí a dáme do pekáčku společně se 2 oloupanými rajčaty. Olej smícháme s pivem,… více o Kuře pečené v pikantní směsi
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec… více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Na rozpáleném oleji do měkka osmažíme maso nakrájené na kousíčky. Opepříme, přidáme nastrouhanou nivu a roztavíme.… více o Pikantní kuřecí s nivou
Nejdříve uděláme kvásek (droždí, lžička cukru, lžička mouky, 4 lžíce vlažného mléka - promíchat a nechat 10 min. v… více o Plněné rohlíčky z bramborového těsta
Všechny suroviny zaděláme na vále, necháme odpočinout 1/2 hodiny. Pak tvoříme kuličky a koncem vařečky do každé kuličky… více o Pouťové koláčky
Korpus: olej, cukr a žloutky utřeme do pěny. Přidáme lžíci rumu a ještě zamícháme. Mouku smísíme s kakaem a práškem do… více o Domácí krtkův dort
Svíčková na smetaně – 10 porcí Opláchnutý díl masa protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli… více o Svíčková na smetaně pro kuchaře
Krkovici vložíme do zapékací mísy, pekáčku s víkem či remosky. Osolíme, opepříme, ze všech stran pomažeme česnekem,… více o Pečená krkovice v česnekové krustě
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme.… více o Maminčina jablečná buchta
Salám /gothaj, špekáček, kabanos nebo párek/ nakrájíme na nudličky, okurky a cibuli na drobno, přidáme pepř, hořčici a… více o Husákův Novoroční salát
Neloupané lilky nakrájejte na plátky a nechte je 10 minut vymáčet ve slané vodě. Ta vytáhne případnou hořkost z plodů a… více o Caponata