Koleno z papiňáku a remosky

2.4

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule větší
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks bobkový list
    • nové koření
    • kmín
    • pepř celý
    • 1
      ks vepřové koleno
    • mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  • Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme vodou, dost osolíme a dáme asi na hodinu vařit.
  • Pak vložíme do remosky nakrájenou cibuli a na ni vykostěné uvařené koleno. Maso potřeme česnekem utřeným se solí a mletou paprikou, posypeme kmínem, podlijeme vývarem, v němž se maso vařilo, a ještě minimálně půl hodiny pečeme a poléváme výpekem z masa.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: