Konšelské peklo

2

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • 300
      g hovězí roštěná
    • hořčice plnotučná
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 300
      g vepřová kýta
    • žampiony
    • naložené papriky
    • nakládané okurky
    • olej
    • nakládané feferonky
    • rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř, papriku a feferonky podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme tak dlouho, až je maso měkké.
  • Poté přidáme žampiony, okurku a sterilovanou papriku. Šťávu vydusíme na tuk. Podáváme třeba s rohlíkem.
Zařazení: Hovězí Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: