Množství surovin záleží na počtu strávníků. Panenku si nakrájíme na plátky. Pokud máme plátky silnější, jemně je naklepeme. Plátky okořeníme z obou stran kořením, které nám chutná a osolíme (pokud již koření neobsahuje sůl). Plátek masa položíme na plátek slaniny, okraj slaniny přehneme přes plátek, přimáčkneme a necháme proležet alespoň 2 hodiny.
Připravenou kořeněnou panenku ve slanině smažíme na trošce oleje na teflonové pánvi dozlatova z obou stran. Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovou oblohou.
Místo koření můžeme použít sójovou nebo worcesterovou omáčku. Plátky pokapeme, necháme proležet a pak dáme do plátku slaniny.
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s…
více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Maso nakrájet na plátky a naklepat.Potřít kořením na křidélka rozmýchaným v oleji a dát opect z prudka z obou stran na…
více o Vepřové plátky po čínsku
Rozpečeme troubu.
V jedné misce smícháme všechny suché a proseté suroviny, v druhé všechny vlhké.
Do formy vysázíme…
více o Čokoládové muffiny bez másla