Množství surovin záleží na počtu strávníků. Panenku si nakrájíme na plátky. Pokud máme plátky silnější, jemně je naklepeme. Plátky okořeníme z obou stran kořením, které nám chutná a osolíme (pokud již koření neobsahuje sůl). Plátek masa položíme na plátek slaniny, okraj slaniny přehneme přes plátek, přimáčkneme a necháme proležet alespoň 2 hodiny.
Připravenou kořeněnou panenku ve slanině smažíme na trošce oleje na teflonové pánvi dozlatova z obou stran. Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovou oblohou.
Místo koření můžeme použít sójovou nebo worcesterovou omáčku. Plátky pokapeme, necháme proležet a pak dáme do plátku slaniny.
Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a propláchneme teplou vodou. V míse prokapeme špagety olejem a posypeme…
více o Bleskové česnekové špagety
Rozpečeme troubu.
V jedné misce smícháme všechny suché a proseté suroviny, v druhé všechny vlhké.
Do formy vysázíme…
více o Čokoládové muffiny bez másla
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,…
více o Paštika z vepřových jater