g
salát
rukola, řeřicha, hlávkový salát, ledový salát
4
lžíce
chutney
1
hrst
mandlové lupínky
Postup přípravy receptu
Kuřecí prsa nakrájejte na plátky, aby se při smažení rovnoměrně propekla. Ty pak ještě lehce nakrojte a vmasírujte do nich kari smíchané s 2 lžícemi olivového oleje. Opečte na pánvi. Potom nakrájejte na proužky.
Mezitím, co se smaží kuře, smíchejte citronovou šťávu, 1–2 lžíce oleje a mangové chutney. Přidejte opláchnuté salátové listy a na sirky nakrájenou okurku. Přidejte polovinu množství mandlových lupínků a promíchejte.
Při servírování posypte zbytkem mandlí. Můžete servírovat s opečeným toastovým chlebem/bagetkou.
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě