Vypracujeme těsto a necháme asi půl hodiny v chladu.
Pečeme ve vymazaných formičkách.
Uzavřenou plechovku salka vaříme 2 hodiny ve vodní lázni. Necháme vychladnout. Máslo vyšleháme a po lžících přidáváme karamel. Necháme v chladu ztuhnout.
Potom přes cukrářský sáček ozdobně nastříkáme na upečené bábovičky. Ozdobíme oříškem a posypeme strouhanou čokoládou.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč