Připravíme si alobal, na něj klademe plátky másla, očištěné brambory pokrájené na kolečka, osolíme.
Oloupanou cibuli pokrájíme též na kolečka, klademe na brambory, poté si očistíme a nakrájíme kapii na proužky a rajče na kolečka a přidáme na vrstvu brambor a cibule.
Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme na brambory, přidáme plátek anglické slaniny, plátek sýra, zabalíme a vložíme péct do trouby.
Usmažíme 2 vajíčka na cibulce. Prsíčka naklepeme, osolíme a poprášíme grilovacím kořením. Klademe na vymazaný alobal:…
více o Řízky v alobalu s vajíčkem
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Na oleji necháme zpěnit na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzenou krkovičku a lehce osmahneme.…
více o Poctivá zelňačka se smetanou