Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a natřeme olejem – necháme uležet v lednici asi 2 hodiny. Vymažeme pekáček a poklademe plátky cibule, na ně položíme maso a na každou kotletku dáme omajdu ze zakysané smetany smíchanou s hořčicí. Celé zakapeme olejem.
Pečeme zakryté asi 30 minut, pak odkryjeme a dopečeme.
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe…
více o Meruňková buchta s pudinkem
Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a…
více o Polévka z medvědího česneku